Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت مدیره استقلال از ظرفیت در آمدزایی بالای این باشگاه می‌گوید.

طرفداری- عبدالرضا موسوی که چندی پیش به‌عنوان عضو جدید هیئت مدیره باشگاه استقلال، منصوب شد، در این مدت کمک‌های زیادی به آبی‌های پایتخت کرده است. وی با وجود اینکه مدت کوتاهی است به باشگاه استقلال آمده اما در همین مدت هم کمک مالی خوبی به آبی‌های تهرانی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی چند روز اخیر در مورد این کمک‌ها شایعاتی زیادی به وجود آمده بود که حالا وی با انتشار پست زیر در صفحه اینستاگرام خود به آن‌ها واکنش نشان داده است:

سلام خدمت هواداران عزيز . لازم دونستم در مورد خبر پخش شده در مورد قرارداد في مابين بكي از شركتهاي زيرمجموعه اينجانب و باشگاه استقلال توضيح دهم. ١- عده اي در باشگاه با هدف ضربه به باشكاه و دور كردن افراد ، فضا را هر جور دوست دارند پيش ميبرند تا منافع دائمي خود را حفظ كنند . واقعا نميدانم كي هستند فعلا كه معرفيشون كنم . ولي در آينده نزديك و كمتر از يكماه همه اين افراد معرفي خواهند شد .
٢- باشگاه استقلال براي دريافت مبلغ ٧ ميليارد تومان قرض الحسنه به مدت سه ماه ( بدون يك ريال سود) قرارداد بسته است .
٣- مديران وقت اعلام كردند باشگاه الان براي پرداخت طلب بازيكنان و غيره براي شروع تمرينات فقط مشكل نقدينگي دارد .و از نظر درآمد مشكل ندارد.
٤- در قرارداد وجه التزام يا جريمه تاخير روزانه ٥٠ ميليون تومان تعيين شده كه باشگاه به تعهد خود پايبند باشد ، مديران باشگاه مدعي بودند كه قبل از دوماه بازپرداخت ميشود .
٥- تا الان حدود ده ميليارد بابت استقلال پرداخت شده ، يعني بيش از مبلغ درخواست اوليه كه ٧ ميليارد بوده است . پس اگر هدف سود و يا درامد بوده نبايد بيش از رقم قرارداد پرداختي انجام ميشد
٦-باشگاه در آن زمان كاملا بهم ريخته بود و نه مربي داشت و نه بازيكنان تمرين ميكردند . منابعي بايد به باشگاه تزريق ميشد كه تصميم گرفتم به نوبه خود با وام قرض الحسنه براي مدت محدوداز تيم محبوبم حمايت كنم.
٧- معتقدم باشگاه استقلال ظرفيت درامدزايي بالايي دارد و اگر تيم مديريت اقتصادي مستقر شود زير يكسال مشكلات باشگاه حل خواهد شد . و يك ريال هم جريمه پرداخت نخواهد كرد.
٨- نميتوان از خبرنگاران بابت انتشار متن توافقات و قراردادها گلايه كرد چون وظيفه ذاتي انان است ، اما كساني كه در باشگاه دنبال انتشار قراردادها هستند هدفشون در وهله اول ضربه زدن به باشگاه است و دوم از ميدان بدر كردن ادمهايي كه قصد دارند در باشگاه كار مثبت انجام دهند .
٩- سالهاست با همين روش از مردم پول گرفتند و هنگام بازپرداخت طلبكار را با فشار رسانه اي تحت فشار قرار دادند كه وضعيت به شكل امروز شده ، با اين روشها اعتبار مالي باشگاه را زير سوْال ميبرند كه كسي خاضر نيست به باشگاه قرض يا وام بدهد .
١٠- مطمئن باشيد هيچ دعوايي بين ما و استقلال بوجود نخواهد آمد و باشگاه استقلال يك ريال هم جريمه بابت وام خود به ما پرداخت نخواهد كرد . ولي طلب خود را از باشگاه پس خواهيم گرفت .
١١- قول ميدهم در صورت داشتن اختيار ، در باشگاه استقلال به بهترين شكل درامدزايي انجام شود كه از همه بي نياز شود .

منبع: طرفداری

کلیدواژه: باشگاه استقلال یک ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۶۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ علت خرید اتوبوس شهری از چین | تفاوت اتوبوس داخلی با چینی چقدر است؟

همشهری آنلاین- مهدی اسماعیل پور: شهردار تهران در جریان بخشی از صحبت هایش در جلسه شورای اسلامی شهر تهران و در پاسخ به برخی از اعضا که ایراد ها و انتقاد هایی از قرارداد منعقد شده با طرف چینی داشتند، توضیحاتی را ارائه کرد که بخشی از آن در قالب یک ویدئوی کوتاه با عنوان " چرا ناراحتند؟" در فضای رسانه و مجازی دست به دست می شود. علیرضا زاکانی در این برش کوتاه از صحبت هایش می گوید: «چرا ناراحتند که قرار است ما ماشین با کیفیت ارزان در اختیار مردم قرار دهیم؟ خودرویی که ما در چین با تامین قطعات آن درشهر تهران قرارداد بستیم ۲۲۰ هزار یورو است. جرم ما این است که پا در کفش عده ای کرده ایم که اصلا علاقه ندارند تا بازی شان در کشور بهم بخورد.»

اتوبوس برقی داخلی ۱۵ میلیارد، نه ۱۲ میلیارد تومان

از جمله موارد و شبهات مطرح شده در این رابطه قیمت اتوبوس برقی داخلی است و مدعی شده اند که برخلاف آنچه که شهردار تهران گفته است، قیمت داخلی این خودرو ها ۱۲ میلیارد تومان و معادل ۱۸۱ هزار یورو است! نکته اول؛ کلانشهر در فروردین ماه امسال با کمک دولت از ۴۰ اتوبوس برقی داخلی رونمایی کرد،در همین رابطه علی قاسم‌پور عضو شورای اسلامی شهر کرج که این قیمت هر دستگاه اتوبوس برقی را ۱۵ میلیارد تومان اعلام کرده است، نه ۱۲ میلیارد تومان که این روزها برخی ها روی این قیمت مانور می دهند.

قیمت اتوبوس های برقی داخلی ۳۳۳ هزار یورو

با توجه به نرخ یورو در ارز مبادله ای در این روزها که حدود ۴۵ هزار تومان است، حتی معادل ارزی همان قیمت ۱۲ میلیارد تومان ادعایی هم ۲۶۶ هزار یورو می شود، اما افرادی که به شهردار تهران ایراد گرفته اند ومثلا نکته بین هستند، معادل ارزی این مبلغ را ۱۸۱ هزار یورو به خورد مخاطب خود می دهند! حالا اگر معادل ارزی همین حدود ۱۵ میلیارد تومان قیمت واقعی که عضو شورای اسلامی شهر کرج برای هرکدام از اتوبوس های برقی خریداری شده عنوان کرده است را محاسبه کنیم، رقمی درحدود ۳۳۳ هزار یورو می شود. یعنی تقریبا ۱۵۲ هزار یورو کمتر از قیمت واقعی!

۳۲۳ هزار یورو قیمت درج شده در قرارداد

حالا این حساب و کتاب های فرضی را کنار می گذاریم و برای پی بردن به اصل ماجرا سراغ برگه قراردادی می رویم که در وزارت کشور به امضا رسیده است. در این برگه مبلغ قرارداد هر دستگاه اتوبوس برقی داخلی ۳۲۳ هزار یورو است. این در شرایطی است که قیمت هر دستگاه اتوبوس برقی ساخت چین جدا از اینکه کیفیت و خدمات پس از فروش بهتری دارد، ۲۲۰ هزار یورو است؛ یعنی حدود ۱۰۳ هزار یورو ارزان تر!

اتوبوس های چینی حدود ۵ میلیارد تومان ارزان تر

به عبارت دیگر تفاوت ریالی اتوبوس برقی داخلی و چینی جدا از دیگر فاکتورها از جمله کیفیت، خدمات پس از فروش و سرعت تحویل، به نرخ امروز حدود ۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیارد تومان ارزان تر است. اینکه شهردار تهران اعلام کرده اتوبوس های چینی ارزان تر از نمونه های داخلی است حرف امروز نیست. زاکانی در اول اسفند سال گذشته هم عنوان کرده بود که تفاوت قیمت اتوبوس‌های برقی چینی با اتوبوس‌های برقی داخلی بین حدود ۵ میلیارد تومان در هر اتوبوس است، در این رابطه گفته بود: «اتوبوس‌های چینی به مراتب ارزان‌تر از اتوبوس‌های داخلی هستند.»

کلاهی که می‌خواهند بر سر مردم بگذارند

به این ترتیب مشخص می شود که مخالفان و منتقدان سیاسی شهرداری و البته افرادی که منافع شان با بحث واردات خودروی ارزان قیمت و با کیفیت تر چینی به خطر افتاده تلاش دارند تا به مخاطبان و افکار عمومی القا کنند که با قرارداد چین کلاه گشادی بر سرشان رفته است و خرید اتوبوس های برقی بی کیفیت و گران تر مونتاژکاران داخلی به سرعت تحویل بسیار پایین به سود تهران و تهرانی ها است! در واقع کسانی که می‌خواهند سر مردم کلاه بگذارند و در راستای منافع خودشان از جیب مردم پول بردارند همان هایی هستند که برای کنسل شدن قرارداد واردات خودرو و اتوبوس برقی از چین تلاش می کنند و دست و پا می زنند!

کد خبر 848534 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها حمل و نقل خودروی برقی علیرضا زاکانی اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه شهرداری شهردارى تهران تهران مافیا

دیگر خبرها

  • هشدار مدیریت بحران استانداری مرکزی
  • حدود ۵۰ درصد اتباع در تهران ساکن هستند
  • دهقانی فیروز آبادی: حجم قرارداد‌های بار اول در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۴.۸ برابر شد + فیلم
  • دهقانی: حجم قرارداد‌های بار اول در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل حدود ۴.۸ برابر شد
  • ۷۲ میلیارد جزای نقدی بابت قاچاق ۳۹۱ دستگاه سرخ کن
  • ۵ علت خرید اتوبوس شهری از چین | تفاوت اتوبوس داخلی با چینی چقدر است؟
  • اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد
  • ‏جزییات پرداخت ارز حجاج/ ارز حج مغایرتی با ارز مسافرتی ندارد
  • پرداخت ۱۵ درصد از قرارداد استقلالی ها قبل از بازی با تراکتور
  • امضای قرارداد ساخت تجهیزات سکوهای فشار افزا به زودی